Bubbels

Bij een feestelijke gelegenheid horen Bubbels. Bubbels dragen niet alleen bij aan de smaak, gevoel en gehoor krijgen er ook van langs. Met een slokje in de mond en de ogen dicht is hèt moment om de oren te spitsen. Champagne is eigenwijs: in de schuimkraag kunnen exploderende belletjes elkaar meeslepen. Dan ontstaan hele lawines van inklappend schuim,  of maar een paar knalletjes achter elkaar. Vandaar dat waar iets gevierd moet worden, worden Bubbels geserveerd. En waar Bubbels worden geserveerd moet iets te vieren zijn. Uw gasten voelen zich direct al bijzonder. Bubbels brengen de positieve emoties naar boven. En u wilt dat uw gasten zich positief voelen. Vergeet niet dat het laten knallen van een fles Champagne de grootste fout is die u kunt maken. De wijn “schrikt” en verliest een groot deel van haar koolzuur hetgeen de smaak niet ten goede komt.

Wij serveren de volgende bubbels:

  • Prosecco Frizzante of Spumante
    De prosecco-wijn komt uit een gebied ongeveer 50 km ten noorden van de Italiaanse stad Venetië in de regio Veneto. De 2 variaties, Frizzante en Spumante, worden net als cava vaak als alternatief voor champagne gebruikt.

 

  • Cava’s
    Een Spaans mousserende wijn die vooral geproduceerd wordt in de Penedèsstreek een wijngebied ten zuid-westen van Barcelona in Catalonie. Vanwege de método tradicional, te vergelijken met de bereidingswijze van champagne wordt cava ook wel “Spaanse champagne” genoemd.

 

  • Champagne
    Champagne is de noordelijkste wijnstreek van Frankrijk  en staat bekend om zijn mousserende wijnen die als enige ter wereld de naam “Champagne” mogen dragen. Met name de rose champagnes zijn zeer in trek.

Bubbels kunnen per persoon, onbeperkt arrangement, per fles of per glas aangeboden worden.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.