Concept

Er is altijd wel een  evenement, feest, bruiloft of een andere bijzondere gelegenheid, waarbij u samen met vrienden, relaties, familie, kennissen of collega’s wilt genieten van een onvergetelijk moment. Bubbels & Burgers kan u, met dit unieke concept, de juiste invulling daaraan geven.

Bubbels en Burgers zorgt voor een geweldige aanvulling op uw feest waarbij de magie van Bubbels en de bijzondere bite van verschillende (mini) Burgers een onvergetelijke toevoeging zullen bieden. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd en geregeld. Het enige dat u hoeft te doen en wat voor ons voorop staat is: Genieten!

Unieke combinatie

De combinatie van Bubbels en Burgers is een unieke combinatie. Luxe met de eenvoud van een burger. Beiden hebben een eeuwenoude historie en hebben hun plek veroverd in de hedendaagse lifestyle. Het beste van zowel de Bubbels als de Burgers in één combinatie. Waar iets gevierd moet worden, worden bubbels geserveerd. En wilt u optimaal genieten van goede Bubbels dan kan een bijpassende bite niet ontbreken. Door de mini hamburgers bereikt de Bubbel de ultieme bruis in de mond en geeft de goede smaak af, waardoor de champagne nog verfijnder en eleganter overkomt. Daarnaast geeft de Bubbel net dat beetje extra aan de mini hamburger waardoor u deze bite nog meer zult waarderen en ook de hamburger een luxe hapje wordt.

Volledig verzorgd

Bubbels en Burgers zorgt dat alles tot in de puntjes verzorgd is waardoor u alleen maar hoeft te genieten. Het gehele buffet – inclusief champagneflutes, borden, barunit, tafels, stoelen en stage – wordt door ons in een Bubbels en Burgers housestyle opgebouwd. Dit concept kan op uw uitgezochte locatie opgebouwd worden.

Een privé kok zal op locatie de burgers bereiden zodat ze vers geserveerd kunnen worden. Onze serveersters schenken de Bubbels bij uw gasten in en lopen met de bites rond om u en uw gasten extra te laten genieten van uw evenement, feest, bruiloft of andere bijzondere gelegenheid.

Flexibele arrangementen

Daarnaast bieden wij u een grote flexibiliteit aan middels diverse arrangementen. Gekozen kan worden uit verschillende soorten Bubbels en verschillende soorten Burgers waardoor er specifieke afstemming op uw gasten plaats kan vinden.

 

Geïnteresseerd geraakt in dit unieke concept?  Neem contact met ons op en laat u vrijblijvend informeren.